Home verlopen artikels Vier met ons mee op 12 december!

Vier met ons mee op 12 december!

De wijkkrant Bij de Hand viert de afsluiting van haar tweede jaar op 12 december 2023 in Den Hopsack. Jij bent hartelijk uitgenodigd én … breng gerust ook vrienden en buren mee.

PROGRAMMA

19u-20u welkomstdrink met redactie Bij de Hand

20u-22u buurten met inwoners en tussendoor knappe podiumverschijningen door auteur-historicus Jan Lampo, een speciaal voor onze lezers sessie Manouche Jam gevolgd door woordkunstenares Pierette COFFrée (alias Ros Germaineke, figuur uit boek van Jan Lampo over het Schipperskwartier) en een top muzikaal trio als afsluiter!

22u: einde meet & greet met de buurtbewoners en de redactie Bij de Hand

In 2021 besliste het District Antwerpen de maatschappelijke samenhang te bevorderen door nieuwe wijkkrantjes te steunen. In het historisch centrum is het ons gelukt de wijkkrant Bij de Hand op te starten. Onze eerste gedrukte en digitale nieuwsbrieven startten op in maart 2022.

Onze redactieleden zijn onbezoldigde vrijwilligers, allemaal inwoners van onze wijk, die de buurt een warm hart toedragen. Dank zij hun volgehouden inzet kunnen ze nuttige informatie, wist-je-datjes en prachtige verhalen over maatschappelijke inzet in elke editie van Bij de Hand aan onze buren en de vele fans van het stadscentrum voorschotelen.

Onze trouwe lezers en de buren uit de twee wijken van het historisch centrum, namelijk het stadscentrum (zg. eerste kwartier) én het schipperskwartier, worden nu hartelijk uitgenodigd op ons buurtfeest en ontmoeting met de redactieleden.

Op de avond van 12 december vieren we samen een mooi tweede jaarwerking. Onze wijkkrant trakteert er je eentje en we geven er een lap op!

www. bijdehand.be