Home Doe mee Ben je een enthousiaste vrijwilliger?

Ben je een enthousiaste vrijwilliger?

Kom mee bouwen aan een toekomst voor onze wijkkrant!

De wijkkrant Bij de Hand is een product van vrijwillige en welwillende inwoners die liefdevol en zonder enig eigenbelang jou willen verblijden met informatie uit het centrum van ’t Stad. De verbinding met deze buurt innig maken is ons enig doel en daar gaan we voluit voor.

Er is een warme plaats beschikbaar in ons team voor buurtbewoners die hun talent(en) willen aanbieden om hieraan mee te doen.

Dringend gezocht voor ons team is een lokaal toppertje: wie heeft zin om wat steun te bieden als onze coördinator ? Gezocht is M/V/X buurtbewoner met levenswijsheid en betrouwbaar organisatietalent. Ook is een woordvoerder gezocht, met diplomatiek talent, niet politiek gekleurd maar met inzet voor de toekomst van hartje stad, met gedrevenheid naar dienstbetoon. Een “ego” is bij de wijkkrant natuurlijk overbodige input ;-).

Verder zijn buren die helpen krantjes uit te dragen of zo zeker welkom. Bijkomende suggesties ivm wat je voor de wijkkrant wil doen, zijn natuurlijk ook heel welkom.

Met de steun van District Antwerpen voor de productiekosten slagen we er in om jou deze wijkkrant te bezorgen. Ook lokale bedrijven helpen door een extra hoeveelheid gedrukte krantjes te bezorgen en worden “uit sympathie” vermeld.

Laat van je horen via het formulier hieronder:

Meld je hier aan!