Home verlopen artikels Is de verderzetting van onze wijkkrant een half dagje per maand van...

Is de verderzetting van onze wijkkrant een half dagje per maand van jouw inzet waard?

Aarzel niet en kom even meepraten over onze toekomst op 13 januari !

Er zijn warme plaatsen beschikbaar in ons wijkkrant-team voor onze buren en lezers die hun talent(en) willen aanbieden, om de wijkkrant verder te zetten. Wat je ook kan aanbrengen, je administratief talent, je schrijflust, zin om krantjes uit te dragen, het bijhouden van enkele cijfertjes van uitgaves, je organisatie talent, enzovoort, de wijkkrant zal je dankbaar zijn.

Kom gewoon langs in Het Stadsmagazijn, zaterdag 13 januari om 15uur.

Bij de Hand wil als wijkkrant de sfeer in onze wijk capteren en het gevoel van betrokkenheid in en met het historisch centrum versterken. Verhalen over onze inwoners, VZW’s, sociale en culturele organisaties die het sociale weefsel in de wijk versterken, vormen een belangrijk onderdeel van de informatie in onze wijkkrant.

Elke editie bevat een of meerdere oproepen voor maatschappelijke inzet of deelname aan buurtactiviteiten. Zo kan onze buurt evolueren naar een warme buurt.

De redactie bestaat uit vrijwillige en geëngageerde inwoners die  zonder enig eigenbelang hun buren willen verblijden met informatie uit het centrum van ’t Stad. De verbinding met de wijk versterken is ons enig doel en daar gaan we voluit voor. Met in hoofdzaak steun van het District Antwerpen voor de communicatie- en publicatiekosten slagen we er in onze wijkkrant in de buurt te verspreiden.

Lees zeker ook: normen en waarden van onze wijkkrant: https://bijdehand.be/over-ons/

Heb je voor de verderzetting van onze wijkkrant een half dagje per maand over? Kom zeker langs of laat een berichtje op https://bijdehand.be/ben-je-een-enthousiaste-vrijwilliger/