Home Mens & maatschappij Circulaire levensstijl in het historisch centrum

Circulaire levensstijl in het historisch centrum

Van links naar rechts Cindy, Latifa, Rasul en Jamila klaar om aan de slag te gaan in de nieuwe kringwinkel

Wil je dit artikel lezen?

Registreer en lees dit artikel gratis.
Bovendien ontvang je Bij de Hand maandelijks in je mailbox!
Bent u reeds eerder geregistreerd via de oude website dan volstaat het om hier uw gegevens te bevestigen. Wanneer u onze cookies aanvaardt zal u niet steeds opnieuw moeten inloggen. Wilt u de artikels lezen via een andere browser of ander device, dan zal u ook daar uw gegevens dienen te bevestigen. Geen zorgen, u zal geen dubbele mails ontvangen en kan zich steeds uitschrijven voor de nieuwsbrief zonder verlies van uw account op de website.

Na het verdwijnen van de stadswinkel in de Sint Jorispoort, bleven de liefhebbers van de circulaire levensstijl in Antwerpen verweesd achter. Het is dan ook welgekomen nieuws dat de Kringwinkel zich terug in de Antwerpse woonkern van het centrum vestigt.

De winkel aan de Lange Koepoortstraat geniet volop mee van het zich ontwikkelend trendy karakter van het historisch centrum. De openingsuren zijn van 10:00 tot 18:00 van maandag t.e.m. zaterdag.

Naast de Kringwinkel City Shop Meir waar een meer uitgelezen aanbod wordt verkocht, kan men in de Lange Koepoortstraat een heel divers assortiment nuttige en leuke spullen vinden, maar je ken er eveneens de overtollige zaken uit eigen huishouden komen afgeven. De bijdrage aan de sociale economie waar de Kringwinkel een belangrijk onderdeel van is, wordt door de talrijke inwoners van de buurt én de vele studenten die er vertoeven zeer geapprecieerd.