Feest in de wijk

KERSTDRINK JUNGLE BELLS

Op Vrijdag 16 december vind je vanaf 14 uur tot 20 uur een warme ambiance, lekkernijen en livemuziek op het terras van ons ontmoetingscentrum Het Stadsmagazijn, Keistraat 5-7, 2000 Antwerpen. Vier mee met je buren! Inschrijven is niet nodig.

VAN SCHIPPERSKWARTIER VZW

Op 22 januari 2023 nodigt de bewonersvereniging van het Schipperskwartier haar buren uit op de traditionele Nieuwjaarsdrink met de wereldberoemde bakharing aan de Houten Brug!

Fijnproeverij bakharing: gelieve snel je naam op te geven bij het buurtinfopunt Schipperskwartier VZW bij Dagbladhandel┬áSonia Patteet, Klapdorp 15, 2000 Antwerpen. Zo vermijdt men overbevissing. ­čśë

Ook begin September 2023 zal het weer super tof worden bij de Antwerpse Ramblas. Toch zijn steeds nieuwe helpende handen bij de voorbereiding zeer welkom. Momenteel is hulp gewenst om de vergunningsaanvragen en om de communicatie op sociale media te ondersteunen: aarzel niet je te melden bij Sonia Patteet, Klapdorp 15, 2000 Antwerpen.

Wil je meer artikels lezen? Registreer je gratis.

Dit is slechts een van onze vele artikels. Wil je meer artikels lezen uit onze wijkkrant? Registreer je dan via onderstaande knop en je ontvangt Bij de Hand in je e-mailbox. Daarnaast ontvang je ook onze agenda met tips over de maandelijkse activiteiten in het Historisch Centrum van Antwerpen.

Ben je al geregistreerd?
Dan hoef je niet opnieuw te registreren. Je ontvangt automatisch de wijkkrant in je e-mailbox.

Lees ook: