Uitnodiging 28/02/2023: toelichting over plannen ondergronds verkeer langs Het Steen

De stad plant tegen 2028 een volledige heraanleg van Het Steenplein tot een groot, nieuw stedelijk plein. 

De kaaiweg zal daarbij verdiept aangelegd worden, waardoor auto’s en fietsers ondergronds gaan tussen de Burchtgracht en de Vlasmarkt. Het plein zelf zal uitgebreid worden tot aan de huizenrij, en ook in zuidelijke en noordelijke richting uitbreiden. 

Schepen voor mobiliteit Koen Kennis licht de plannen graag toe voor de buurtbewoners, en nodigt hen op 28 februari om 19u uit naar de cruiseterminal in Het Steen (ingang via de gelijkvloerse verdieping). 

Gelieve uw komst te bevestigen op kabinetkennis@antwerpen.be

Wil je meer artikels lezen? Registreer je gratis.

Dit is slechts een van onze vele artikels. Wil je meer artikels lezen uit onze wijkkrant? Registreer je dan via onderstaande knop en je ontvangt Bij de Hand in je e-mailbox. Daarnaast ontvang je ook onze agenda met tips over de maandelijkse activiteiten in het Historisch Centrum van Antwerpen.

Ben je al geregistreerd?
Dan hoef je niet opnieuw te registreren. Je ontvangt automatisch de wijkkrant in je e-mailbox.

Lees ook:

Evenementen & Activiteiten

Feest in de wijk

Feest in de wijk KERSTDRINK JUNGLE BELLS Op Vrijdag 16 december vind je vanaf 14 uur tot 20 uur een warme ambiance, lekkernijen en livemuziek

Meer Lezen »