Samen Lezen in het Museum Plantin-Moretus

Je wordt uitgenodigd om samen over een goed verhaal te praten. Gratis, welkom in het prachtige Museum Plantin-Moretus! 

Samen genieten van verhalen 
Tweewekelijks lezen we samen een goed verhaal en een gedicht. We praten erover in een kleine groep met koffie of thee en een koekje. Ervaring met de tekst wordt uitgewisseld. Herken jij je in het verhaal? Wat vind je mooi in de tekst, wat raakt je? We lezen voor het plezier en omdat verhalen deugd kunnen doen.

Iedereen kan deelnemen, je hoeft niets voor te bereiden. Kom één keer of kom elke keer, inschrijven is niet nodig. We lezen in het Museum Plantin-Moretus, een oud huis vol boeken en letters. 

Wanneer?
Woensdag om 10u30 – 12u.

Data:
op 26/10, dan om de 2 weken:   9/11, 23/11, 7/12, 21/12 – kerstvakantie – 11/1, 25/1, 8/2 – krokusvakantie –  8/3, 22/3 – paasvakantie – 19/4, 3/5, 17/5, 31/5, 14/6, 28/6

Waar:
in het Printlab, bij mooi weer kan het in de binnentuin.

Meer info >>

Wil je meer artikels lezen? Registreer je gratis.

Dit is slechts een van onze vele artikels. Wil je meer artikels lezen uit onze wijkkrant? Registreer je dan via onderstaande knop en je ontvangt Bij de Hand in je e-mailbox. Daarnaast ontvang je ook onze agenda met tips over de maandelijkse activiteiten in het Historisch Centrum van Antwerpen.

Ben je al geregistreerd?
Dan hoef je niet opnieuw te registreren. Je ontvangt automatisch de wijkkrant in je e-mailbox.

Lees ook:

Evenementen & Activiteiten

Feest in de wijk

Feest in de wijk KERSTDRINK JUNGLE BELLS Op Vrijdag 16 december vind je vanaf 14 uur tot 20 uur een warme ambiance, lekkernijen en livemuziek

Meer Lezen »