Dank aan onze lezers aanwezig bij de Meet & Greet op 20 september

De mooie opkomst van mensen uit onze buurt op de Meet & Greet in het Stadsmagazijn,  het ontmoetingscentrum van het historisch centrum, is een opsteker voor onze redactie. Alle redactieleden zijn vrijwilligers. Vol inzet voor de buurt verzamelt de redactie informatie over evenementen in de agenda, fijne verhalen over mensen met inzet voor anderen en ontdekkingen in hartje Antwerpen. 

Met ideeën en voorstellen kwamen verschillende mensen bij de redactie aankloppen. Deze boeiende  gesprekken worden snel verdergezet.  Sympathisanten en buurtbewoners liepen binnen en genoten van de lekkere koekjes door Sonja Vernimmen gemaakt, mét de logo van ‘Bij de Hand’ erop.  

Via een positieve kijk op de wijk wil de wijkkrant ‘Bij de Hand’ bijdragen tot de uitstraling van het historisch centrum en een gevoel van fierheid bij haar bewoners. 

Te vaak is de lokale bewoner alleen getuige van het feestgedruis en de negatieve gevolgen van de dynamische stads(feest)kern waar we leven. Evenwel wijzen de talrijke verhalen en de menselijke ontmoetingen evenzeer op kansen om de buurt als een levendige en zinnenprikkelende omgeving te omarmen.

Jan Lampo las zijn wekelijkse kroniek voor

Wil je meer artikels lezen? Registreer je gratis.

Dit is slechts een van onze vele artikels. Wil je meer artikels lezen uit onze wijkkrant? Registreer je dan via onderstaande knop en je ontvangt Bij de Hand in je e-mailbox. Daarnaast ontvang je ook onze agenda met tips over de maandelijkse activiteiten in het Historisch Centrum van Antwerpen.

Ben je al geregistreerd?
Dan hoef je niet opnieuw te registreren. Je ontvangt automatisch de wijkkrant in je e-mailbox.

Lees ook: