Circulaire levensstijl in het historisch centrum!

Na het verdwijnen van de stadswinkel in de Sint Jorispoort, bleven de liefhebbers van de circulaire levensstijl in Antwerpen verweesd achter. Het is dan ook een welkom nieuws dat de Kringwinkel zich terug in de Antwerpse woonkern van het centrum vestigt. 

De vestiging aan de Lange Koepoortstraat geniet volop mee van het zich ontwikkelend trendy karakter van het historisch centrum. De openingsuren zijn van 10:00 tot 18:00 van maandag t.e.m. zaterdag. 

Naast de Kringwinkel City Shop Meir waar meer uitgelezen aanbod wordt verkocht, kan men in de Lange Koepoortstraat een heel divers assortiment nuttige en leuke spullen vinden maar eveneens de overtollige zaken uit eigen huishouden komen afgeven. De bijdrage aan de sociale economie waar de Kringwinkel een belangrijk deel van is, wordt door de talrijke inwoners van de buurt én de vele studenten die er vertoeven zeer geapprecieerd. 

Op de eerste foto (voor de gevel) van links naar rechts : Cindy, Latifa, Rasul en Jamila.

Lees ook: