Stap vooruit in je beroep met dit aanbod

  • Start it Fashion & Creative

Heb je een innovatieve business of een business idee in de creatieve sector of fashion? 

En kan je (M/V/X) als beginnend ondernemer een duwtje in de rug gebruiken?

De Stad Antwerpen en Start it@KBC vzw bieden je als ondernemer een gericht acceleratieprogramma aan: Start it Fashion & Creative

Je krijgt één jaar ondersteuning in de verdere uitwerking van jouw prille idee of bij de ontplooiing van je creatieve bedrijf.  

Een persoonlijke aanpak wordt voorzien, no strings attached. 

Met plus minus 43 uur persoonlijke coaching van creatieve en/of mode-ondernemers timmer je verder aan je zaak. Je krijgt gratis toegang tot co-workingplekken en je wordt betrokken bij workshops en netwerking. Meer over Start it@KBC lees je in een uitgebreider artikel in “Bij de Hand”, de wijkkrant van het historisch centrum Antwerpen, editie september! Meld je aan via www.bijdehand.be 

Stel je kandidaat voor 19 september!
https://grow.startit.be/applynow  of  surf naar ‘startit.be

  • Kosteloze opleiding tot Zorgkundige voor cursisten met migratieachtergrond

Gezinszorg Villers, bekend in thuiszorg en opleidingen,  start op 7 november 2022 met een voltijdse éénjarige opleiding tot verzorgende/zorgkundige, specifiek voor cursisten met een migratieachtergrond en taalniveau 2.1 tot 2.4.;voorafgaande ervaring of diploma wordt niet gevraagd.

Naast een volwaardige zorgopleiding wordt er extra aandacht besteed aan taal. Bedoeling is dat na de opleiding de cursisten een professioneel taalniveau zullen hebben. Deze opleiding heet dan ook IntenZ-opleiding, dus een opleiding in Taal en Zorg.

De lessen, theorie en praktijk, gaan door in vzw De Loodsen in Antwerpen.

In samenwerking met VDAB is deze opleiding kosteloos. De cursist behoudt zijn/haar werkloosheidsvergoeding. Na deze opleiding is tewerkstelling een zeer haalbare kaart.

 Contact via Katrijn Vanroye kvanroye@gezinszorgvillers.be 

https://www.gezinszorgvillers.be/opleidingen

Wil je meer artikels lezen? Registreer je gratis.

Dit is slechts een van onze vele artikels. Wil je meer artikels lezen uit onze wijkkrant Registreer je dan via onderstaande knop en je ontvangt Bij de Hand in je e-mailbox. Daarnaast ontvang je ook onze agenda met tips over de maandelijkse activiteiten in het historisch centrum van Antwerpen.

Ben je al geregistreerd?
Dan hoef je niet opnieuw te registreren. Je ontvangt automatisch de wijkkrant in je e-mailbox.

Lees ook:

Evenementen & Activiteiten

Feest in de wijk

Feest in de wijk KERSTDRINK JUNGLE BELLS Op Vrijdag 16 december vind je vanaf 14 uur tot 20 uur een warme ambiance, lekkernijen en livemuziek

Meer Lezen »