Mooie omkadering voor het ‘DAKkan’ festival aan de Groenplaats

Bij de derde editie van het dakfestival ‘DAKkan’ ontdekken Antwerpenaars hun stad vanaf meer dan 50 daken! In het historisch centrum bieden Het Steen, het Stadhuis en the Beacon een locatie aan. 

Ook het Hilton Hotel aan de Groenplaats neemt deel met een gezellig terras vanwaar het hart van de stad te overschouwen is. Op zondag 18e september organiseert het festival daar een “Hommage à Brel” door Filip Jordens. Zijn Brel interpretatie is bijzonder authentiek en hij wordt er begeleid door schitterende muzikanten op accordeon en contrabas.   https://bit.ly/DAKkan_Brel 

De gelukkigen, die tijdig boeken, kunnen eveneens in het restaurant Blend 32 reserveren voor lunch, waarbij het Hilton Hotel hen een keuze van de chef (keuze uit drie hoofdgerechten) aan een kennismakingsprijs van 22€ zal voorschotelen.  Reservatie via mail: Blend32@hilton.com

 Iets later in september viert Radio Minerva ook  in het Hilton Hotel met een galabal haar veertig jaar! Kortom, Antwerpenaars zijn bijzonder welkom ‘in stijl’ aan de Groenplaats!

Wil je meer artikels lezen? Registreer je gratis.

Dit is slechts een van onze vele artikels. Wil je meer artikels lezen uit onze wijkkrant? Registreer je dan via onderstaande knop en je ontvangt Bij de Hand in je e-mailbox. Daarnaast ontvang je ook onze agenda met tips over de maandelijkse activiteiten in het Historisch Centrum van Antwerpen.

Ben je al geregistreerd?
Dan hoef je niet opnieuw te registreren. Je ontvangt automatisch de wijkkrant in je e-mailbox.

Lees ook:

Evenementen & Activiteiten

Feest in de wijk

Feest in de wijk KERSTDRINK JUNGLE BELLS Op Vrijdag 16 december vind je vanaf 14 uur tot 20 uur een warme ambiance, lekkernijen en livemuziek

Meer Lezen »