Antwerp Pride 2022: op zoek naar Queertopia!

Hoe ziet de ideale LGBTQI+ wereld eruit binnen 15 jaar? 

Nuttige info rond de 15e editie van Antwerp Pride van 10 tot en met 13 augustus 2022:

  • Info over Antwerp Pride 2022 vind je in de Stadsfeestzaal, in de winkelstraat Meir.
  • Aanvaarding en gelijke kansen bewerkstelligen door podia te bieden aan de vele stemmen in onze gemeenschap: zie voor events: https://antwerppride.com/events/
  • Locaties in het historisch centrum vind je op: https://antwerppride.com/hot-spots-in-antwerp/
  • Zaterdag 13 augustus is er de Pride Parade, die rond 14u vertrekt aan de Paardenmarkt en via de Oude Leeuwenrui en Brouwersvliet naar de Schelde trekt. Langs de rivier gaat de Pride Parade verder naar het terrein van het Love United Festival aan de Cockerillkaai.
  • Meld je als vrijwilliger via https://crew.antwerppride.eu/
  • Voor uw veiligheid:  het Zorgcentrum na Seksueel Geweld (ZSG) bevindt zich in het Zorghotel Drie Eiken, op de campus van het Universitair Ziekenhuis. 

Meldingsplichtige infectieziektes: aandacht voor apenpokken: https://epidemio.wiv-isp.be/ID/Documents/Monkeypox/MPX_Update_26072022_NL.pdf

La Reine d’Anvers: Pride Editie van ‘Dimanche Spectacle’

Aan de Suikerrui brengt Ludwig een betoverende beleving in het restaurant ‘La Reine d’Anvers’. De culinaire hoogstandjes en het barokke interieur sluiten hierbij naadloos bij elkaar aan. 

De zondagse dinner (lunch) show ‘Dimanche Spectacle’ is een heuse belevenis en staat op zondag 14 augustus natuurlijk volledig in het teken van de Antwerp Pride!

Wil je meer artikels lezen? Registreer je gratis.

Dit is slechts een van onze vele artikels. Wil je meer artikels lezen uit onze wijkkrant Registreer je dan via onderstaande knop en je ontvangt Bij de Hand in je e-mailbox. Daarnaast ontvang je ook onze agenda met tips over de maandelijkse activiteiten in het historisch centrum van Antwerpen.

Ben je al geregistreerd?
Dan hoef je niet opnieuw te registreren. Je ontvangt automatisch de wijkkrant in je e-mailbox.

Lees ook:

Evenementen & Activiteiten

Feest in de wijk

Feest in de wijk KERSTDRINK JUNGLE BELLS Op Vrijdag 16 december vind je vanaf 14 uur tot 20 uur een warme ambiance, lekkernijen en livemuziek

Meer Lezen »