LUNAR biedt bedrijven digitale efficiëntie

Verscholen achter een heel discrete gevel aan de Sint-Paulusplaats 19 treft men een prachtig, historisch, vierkant gebouw aanleunend tegen de zijbeuk van de Sint-Paulus kerk. Deze mooi gerestaureerde imposante locatie werd herontwikkeld als kantoorgebouw en is ondertussen volledig ingenomen door reclamebureaus, communicatiebedrijven en productstudio’s. LUNAR, een digitale productiestudio , bestrijkt het grootste deel van de tweede verdieping. 

Glenn Fellows, Managing Partner van LUNAR, staat ons vriendelijk te woord. Hij startte een achttal jaar geleden het bedrijf op en loodste het binnen in het ecosysteem van de Cronos groep. Oorspronkelijk uit Kontich vormt deze groep ondertussen een wereldwijd bedrijvennetwerk. Een aantal bedrijven uit de groep is hier gehuisvest. Ondersteuning van de Cronos groep en interactie met heel dynamische startups en innovatieve bedrijven, die er deel van uitmaken, lieten LUNAR toe zich op groei te focussen.

“De mens staat voor ons centraal”
“Ons dertigtal medewerkers vormt dé kern van onze digitale business expertise. Zij zijn hoger opgeleid, lees: programmeurs, specialisten in web technologie, grafische vormgevers en marketing strategen.   

Alles staat hier in functie van het “human centric design”. Dat betekent dat wij heel veel zorg besteden aan een vlotte interactie met mensen uit de digitale zakenwereld. Voor diverse grote bedrijven werken we de communicatiestrategie uit, zetten we geïntegreerde  platformen op en verzorgen we digitale marketing. 

Onze sterkte is net het verbinden van diverse systemen, iets wat vaak een struikelblok is. Zo streven we naar digitale efficiëntie door bijvoorbeeld aan een website een e-commerce luik toe te voegen en die dan te linken met een ERP of HR-module.    

De digitale aanwezigheid van de Vlaamse bedrijven kan vaak sterk worden verbeterd door de nieuwste technologie toe te passen. 

Verdere ontwikkelingen
Gevraagd naar de impact van Corona op LUNAR, geeft Glenn aan dat zijn bedrijf een gediversifieerde klantenportfolio had, maar toch een terugval in digitale investeringen vaststelde in sectoren die zwaar werden geraakt door de lockdown periodes. Momenteel richt LUNAR zich naar grote Vlaamse bedrijven, met aandacht voor de gespecialiseerde logistieke spelers in Antwerpen en haar haven.

Lees ook:

Slagers met een passie

Slagers met een passie In de Lange Doornikstraat 21 vinden we drie bekende gezichten, de goedlachse broers Buysse. In dalende volgorde van hun aantal levensjaren

Meer Lezen »