Hop, studenten! Nog een laatste duwtje!

In juni zetten de vele studenten in Antwerpen een laatste spurt in voor hun examens. Floor Christiaen, uittredende Praeses van de studentenvereniging ABSOC, zal daarna haar sjerp doorgeven aan Dries Haubrechts. 

Floor heeft als afstuderende Master in de Handelswetenschappen met financieel management als keuze opleiding ondertussen een arbeidscontract op zak en blaakt van vertrouwen. Als voorzitter van de studentenvereniging gevestigd aan het prachtige Conscienceplein kan ze tevreden terugblikken op diverse activiteiten, die eindelijk na de moeilijke Corona jaren opnieuw konden doorgaan. De jobbeurs in de statige Handelsbeurs op 16 november 2020 was voor haar een heel belangrijke realisatie. Het plezante studentenbal in de Riva komt ook in aanmerking in de retrospectieve van dit studentenjaar. Met vertrouwen zal ze de Praesesfunctie weldra doorgeven aan Dries, die met enthousiasme klaar staat voor deze verantwoordelijke positie. 

Bij de Hand redactie wenst alle studenten het allerbest toe in deze examenperiode!

Lees ook:

Slagers met een passie

Slagers met een passie In de Lange Doornikstraat 21 vinden we drie bekende gezichten, de goedlachse broers Buysse. In dalende volgorde van hun aantal levensjaren

Meer Lezen »