Uitgelicht: Witzli-Poetzli brengt “Klankhaven” uit

Witzli-Poetzli is de charmante bar in de Blauwmoezelstraat naast de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal met een ruim terras aanleunend aan onze ‘oude dame’. Diego Faes, de zaakvoerder van Witzli-Poetzli, start met een nieuwe bijkomende activiteit op de Paardenmarkt: “Klankhaven”.

In een intieme concertlocatie op de Paardenmarkt brengt Diego optredens van artiesten met een vernieuwende en authentieke klank. Dit staat garant voor een unieke avond die bovendien toegankelijk geprijsd werd.

Voorafgaand aan deze concerten kan men er ook een volkskeukenetentje boeken.

Inschrijving en meer info via www.klankhaven.be

KLANKHAVEN PROGRAMMA

Dinsdag 01/03
Smoliakas & Thijs Troch

Dinsdag 08/03
Jon Birdsong & Wim De Busser

Dinsdag 29/03
Vitja Pauwels & Karel Van Deun

Meer info:
klankhaven.be

Lees ook: