Uitgelicht: vrolijk buurten in Tram 3

Op 30 maart 2022 is Tram 3, gelegen op de Oude Koornmarkt 38, drie jaar jong en Lizzie, de vrolijke uitbaatster van Tram 3, kijkt nu al uit naar een mooie feestweek die ze dan gaat voorzien.

Ondertussen is haar inventiviteit om de buurtbewoners bijeen te brengen meer en meer gewaardeerd in onze wijk. Zo plant Lizzie op 23 maart een “Dating voor 60 plussers”. In Tram 3 zijn ontmoetingsavonden niet uitzonderlijk. Menig koppel begon er hun hartelijke relatie…

Lizzie houdt die middag dan haar zaak gereserveerd voor vrijgezellen. De inkomhal van Tram 3 is indrukwekkend mooi en na het bestijgen van de prachtige trap is de gezellige gelagzaal de plaats waar men ongedwongen kan kennis maken met een nieuwe vriend of vriendin.

Bij de aanvang breekt Lizzie het ijs voor de singles, die trouwens vaak alleen komen opdagen. Snel wordt de zaal van Tram 3 gevuld met spontane babbels. Niets moet er. Een warm welkom is voorzien bij een dampend kopje koffie of een speciaal biertje en de kans bestaat dat je er een hartelijke vriendschap kan vinden. Een mooi aanbod dus om ook eens uit je schulp te komen!

In de grootstad Antwerpen is het heel fijn vast te stellen dat mensen zo elkaar nog ongedwongen kunnen treffen en aanspreken.

Op 31 maart is er overigens een “Dating voor 25 plussers” voorzien.

Lees ook: