20 jaar Het Stadsmagazijn van Antwerpen

Alles ademt gezelligheid en warmte in Het Stadsmagazijn. Kortom, een parel om snel te ontdekken!

De vroegere schoolgebouwen werden, na een poosje als opslagmagazijn voor de Stad te hebben gefungeerd, vandaar de naam, op 8 juni 2002 na restauratie en een mooie herinrichting opengesteld als Cultureel Ontmoetingscentrum Het Stadsmagazijn of COC Het Stadsmagazijn afgekort.

De voeling met de bewoners vertaalt zich bij de gedreven medewerkers van Het Stadsmagazijn in een openheid voor dialoog met de lokale mensen die ideeën over opstartende initiatieven in de wijk willen uitwerken.

Volledig artikel lezen? Registreer je gratis.

Dit is een voorbeeldartikel uit onze wijkkrant. Wil je het volledige artikel en alle andere artikels lezen? Registreer je dan via onderstaande knop en je ontvangt Bij de Hand in je e-mailbox. Daarnaast ontvang je ook onze agenda met tips over de maandelijkse activiteiten in het historisch centrum van Antwerpen.

Ben je al geregistreerd?
Dan hoef je niet opnieuw te registreren. Je ontvangt de wijkkrant driemaandelijks in je e-mailbox.

Lees ook:

Evenementen & Activiteiten

Feest in de wijk

Feest in de wijk KERSTDRINK JUNGLE BELLS Op Vrijdag 16 december vind je vanaf 14 uur tot 20 uur een warme ambiance, lekkernijen en livemuziek

Meer Lezen »